Patas Hondenservice
Wie is de man achter PATAS!   Patas is pootjes op z'n Spaans
Ron Vogelezang
Mijn naam is Ron Vogelezang (1959) en ik ben eigenaar van PATAS Hondenservice. Honden zijn mijn passie daarom startte ik in 2011 met de hondenservice.

Ik beschik over het erkende diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit, dat is het wettelijk vereiste diploma benodigd voor de bedrijfsvoering van een asiel, kennel of dierenpension. Bovendien heb ik ruime ervaring met het verzorgen van (eigen) honden o.a. bij dierenpension, dierenasiel en stage bij de dierenarts. Het rijbewijs (BE) heb ik sinds 1979. Ik ben een rustige en verantwoordelijke autorijder.

  Waf
 
 
PATAS Hondenuitlaatservice
 

Foto's op Facebook PATAS via Linkedin 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS
contact  dierentaxi   dierentransport   dierenvervoer   dogtaxi   duits   dogtransport  emigratie   e-mail   engels   ervaring   gebroek   heel   heide   herkenbosch   herten   hingen   hondenservice   hondentaxi   hondentransport   hondenvervoer   informatie  koningsbosch   limburg   linne    maasbracht   maasgouw   maastricht   nationaal   nederland  PATAS-TAXI   roermond   spaans    twitter   vakantietaxi   vakantievervoer   veilig vervoer   vervoer    

Veilig vervoer van uw hond! Inter(nationaal) hondenvervoer NL EN

Waterpret Hector Benno, Simba & Sadie King Strand Strandfeest Droef Waterpret Orso Simba & Diesel Sadie Flip