Patas Hondenservice

Hoe de hondenuitlaatservice werkt!   Patas is pootjes op z'n Spaans

Kennismakingsgesprek
Graag maak ik met u een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en oriënterend gesprek bij u thuis. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend en duurt ongeveer een uur. Tijdens onze kennismaking kunnen u en ik beoordelen of PATAS dé hondenuitlaatservice is voor u en uw hond.

Uitvoerig bespreken wij wat uw wensen zijn met betrekking tot mijn service. Verder wil ik graag weten hoe het karakter van uw hond is en wat zijn gewoontes zijn. Het inentingsboekje wordt gecontroleerd en u en uw hond nemen alvast een kijkje in onze auto! U krijgt inzage in diploma's, verzekeringspapieren, bewijs van goed gedrag, etc.

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier bestaat uit algemene vragen over adresgegevens en informatie over uw hond, zoals chipnummer, lichamelijke klachten, allergieën en medicijnen. Tevens wil ik weten bij welke dierenarts uw hond bekend is.

Sleutelverklaring
Wanneer u op de afgesproken dagen en tijden niet in de gelegenheid bent uw hond zelf mee te geven, heb ik een reservesleutel nodig om mijn hondengast te kunnen ophalen. Ik maak gebruik van een sleutelverklaring. In deze sleutelverklaring staat welke sleutel ik van u heb ontvangen en voor welk doeleinde ik hiervan gebruik mag maken. Uw sleutel wordt veilig bewaard. Met de zorg voor uw hond en de sleutel van uw huis wordt zeer verantwoordelijk omgegaan.

Algemene Voorwaarden
U kunt hier alvast deze voorwaarden inzien. Ik vraag u de algemene voorwaarden voor akkoord te ondertekenen.

De dag van de groepswandeling
Op de afgesproken dag haal ik uw hond op (bij u thuis of op een ander voor u geschikt adres langs een van mijn routes). Als het wandelgroepje compleet is en alle gasten in hun eigen hondenbench zitten rijden we naar een van de losloopgebieden en kan het feest beginnen. Heerlijk rennen, stoeien, springen, spelen, zwemmen, etc. Mijn nieuwe hondengasten lopen de eerste keer met mij mee aan een lange lijn. Tussendoor maak ik tijd voor een heerlijk hondenkoekje en vers water. Bovendien doe ik ook wat luisteroefeningen. Uw hond wordt “handdoekdroog“ weer thuis gebracht. Na de eerste wandeling bel ik u om te vertellen hoe de wandeling is gegaan.

Veiligheid
Alle sociale honden, groot en klein, die goed overweg kunnen met mensen en soortgenoten kunnen mee met de wandelingen. Bij de groepswandelingen is voor ongecastreerde reuen helaas maar beperkt plaats.

Om de groepswandelingen veilig te laten verlopen, moeten mijn hondengasten wel aan enkele voorwaarden voldoen:
De hondengast moet gewend zijn los te lopen en luisteren naar de basiscommando’s.  
Uw hond heeft een geldig inentingsbewijs nodig en moet jaarlijks de cocktailenting en de extra enting tegen kennelhoest krijgen. Ook moet hij regelmatig ontwormd en ontvlooid worden.
Tijdens de wandeling krijgt uw hond een PATAS-halsband met penning om. PATAS heeft tijdens de wandeling voor iedere hond ook een riem mee zodat in geval van nood kan worden aangelijnd.
Honden die loops zijn kunnen helaas niet met de groepswandeling mee. Dit geldt ook voor de korte periode voor of na de loopsheid. Wel kan ik uw hond uitlaten in een vertrouwde omgeving bij u in de buurt.
Hoewel PATAS bedrijfsmatig een aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten, blijft u als eigenaar altijd aansprakelijk voor de schade die uw hond aanricht.
Controleer daarom uw WA-verzekering.
Patas is pootjes op z'n Spaans

Hondenvervoer
Dierentaxi
 
Foto & Film

   
   
Foto's op Facebook Insta 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS
 adres   beegden  berkelaar   betrouwbaarheid   brunssummerheide   cocktailenting   contact   dagelijks   dienstverlening   dierentaxi   dierentransport   dierenvervoer   dieteren   diploma    dogtaxi   duits  echt   echt-susteren  e-mail   engels   ervaring   faq   feest   film   folder   foto   gasthonden   gebroek   groep   handdoekenservice   heel   heide   herkenbosch   herten   hingen   hoe   hond   hondengast   hondenpenning   hondenservice   hondentaxi   hondentransport   hondenuitlaatservice   hondenvervoer   hondenwandelingen   inentingen   informatie   karakter   kennelhoest   kennismakingsgesprek   kleinschalig   koningsbosch   kwaliteit   limburg   linne   loslopen   maasbracht   maasgouw   maastricht   maria hoop   melick   merum   montfort   nieuwstadt   ontspanning   ool   oppas   oprichter   opvang   ophoven   panheel   PATAS-TAXI   pey   plezier   positief   posterholt   professioneel roerdalen   roermond   rotterdam   schilberg   service   sint joost   slek   sleutel   spaans   spelen   st. odiliënberg   susteren   tarief   thorn   twitter   vakbekwaam   veilig vervoer   verantwoordelijkheid   vervoer   vlodrop   voorwaarden   waar   wandelingen   wandelkaart   wandelservice   wanneer   wat   welkom   wessem   wie   zaterdag 

Contact Hondenuitlaatservice & Hondentaxi NL EN

Mokey Luna Indy Bono Flow Bizou Prince Luca Blaze Benno Johnny & Noppes Simba Droef